Nytt bryggverk och premiär februari 18, 2017februari 18, 2017 | 0 Comment Nu har det nya bryggverket kommit. En Grainfather. Och prämieren blev i kväll men inte som ni tror. Sous Vide! En ryggbiff tillagades i bryggverket enligt Sous Vide-teknik. Ölbryggning premiären kommer. Dela det här:E-postGillaGilla Laddar in … Relaterade Inläggsnavigering PREVIOUS Previous post: Skogen i helgenNEXT Next post: Ett nytt sätt att ugnsbaka potatis Related Posts Mat i naturenMat i naturen Kanadensisk bannock med rökt renhjärta stekt i smör och lingon. READ MOREREAD MORE Ny sats med Biltong Ny sats med Biltong Denna gång är det biff och Freddy Hirsh original kryddblandning. READ MOREREAD MORE
Mat i naturenMat i naturen Kanadensisk bannock med rökt renhjärta stekt i smör och lingon. READ MOREREAD MORE
Ny sats med Biltong Ny sats med Biltong Denna gång är det biff och Freddy Hirsh original kryddblandning. READ MOREREAD MORE