Mat i naturen januari 21, 2018januari 21, 2018 | 0 Comment Kanadensisk bannock med rökt renhjärta stekt i smör och lingon. Dela det här:E-postGillaGilla Laddar in … Relaterade Inläggsnavigering PREVIOUS Previous post: Ågesta ängar med Doris och MollyNEXT Next post: En ny lunch med Anders Related Posts Min första sågMin första såg Sågen är tillverkad med hjälp av endast kniv, yxa, navare och sågbladet. Ett litet pilligt jobb. READ MOREREAD MORE Rökta nötterRökta nötter Idag fixar jag lite snacks. Rökt nötter! Jag använder cashewnötter som jag blöter och sedan strör på en rubbing. Jag låter de gå i smakerna på låg temp, under 100 READ MOREREAD MORE
Min första sågMin första såg Sågen är tillverkad med hjälp av endast kniv, yxa, navare och sågbladet. Ett litet pilligt jobb. READ MOREREAD MORE
Rökta nötterRökta nötter Idag fixar jag lite snacks. Rökt nötter! Jag använder cashewnötter som jag blöter och sedan strör på en rubbing. Jag låter de gå i smakerna på låg temp, under 100 READ MOREREAD MORE