Nytt bryggverk och premiär februari 18, 2017februari 18, 2017 | 0 Comment Nu har det nya bryggverket kommit. En Grainfather. Och prämieren blev i kväll men inte som ni tror. Sous Vide! En ryggbiff tillagades i bryggverket enligt Sous Vide-teknik. Ölbryggning premiären kommer. Dela det här:E-postGillaGilla Laddar in … Relaterade Inläggsnavigering PREVIOUS Previous post: Skogen i helgenNEXT Next post: Ett nytt sätt att ugnsbaka potatis Related Posts Grillad fläskfilé Tostada Grillad fläskfilé Tostada Kvällens middag blev en grillad fläskfilé med egenhändigt gjord tortilla på majsmjöl från Mexico. READ MOREREAD MORE Öl som provadesÖl som provades Här är ölen som provades på Nynäshamns ångbryggeri. Även bilder från själva bryggeriet. READ MOREREAD MORE
Grillad fläskfilé Tostada Grillad fläskfilé Tostada Kvällens middag blev en grillad fläskfilé med egenhändigt gjord tortilla på majsmjöl från Mexico. READ MOREREAD MORE
Öl som provadesÖl som provades Här är ölen som provades på Nynäshamns ångbryggeri. Även bilder från själva bryggeriet. READ MOREREAD MORE